Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 | | By: Unknown

Οι πιο εύκολες ασκήσεις κοιλιακών στον καναπέ σου!

Ως γνωστόν στη ζωή, οι απλές λύσεις είναι και οι καλύτερες. Δε θέλεις να τρέχεις στα γυμναστήρια; Δικαίωμά σου. Θέλεις να "στρώσεις" επιτέλους τους κοιλιακούς σου και να φτιάξεις το 6 pack που πάντα ονειρευόσουν; Επίσης δικαίωμά σου - και υποχρέωση, οφείλουμε να προσθέσουμε. Δε θέλεις να εγκαταλείψεις τον αγαπημένο σου καναπέ γιατί δεν έχεις χρόνο και τα ματς του Champions League έρχονται απανωτά; Κανένα πρόβλημα. Κάνε τον καναπέ σου γυμναστήριο! Με απλές, αποτελεσματικές ασκήσεις, διάρκειας 6-10 λεπτών, που θα "ενεργοποιήσουν" τους κοιλιακούς και θα σε βάλουν σε πρόγραμμα! 

Μπορείς να ξεκινήσεις αναπάσα στιγμή. Θα πρέπει όμως να θυμάσαι πάντα ένα σημαντικό σημείο: Οι κοιλιακοί είναι ένα από τα δυσκολότερα μυϊκά σετ για να "αναδειχτούν" μέσω της γυμναστικής (άλλο ένα τέτοιο "δύσκολο" σετ είναι π.χ οι πήχεις του χεριού). Δε μιλάμε για δικεφάλους που έχουν γενετική προδιάθεση να φουσκώνουν. Επίσης οι κοιλιακοί δεν φαίνονται εύκολα, γιατί είναι κρυμμένοι πίσω από το λίπος της κοιλιάς. Για να φανεί η δουλειά που κάνεις, θα πρέπει το ποσοστό λίπους στο σώμα σου να φτάσει κοντά στο 10-15%, πράγμα αρκετά δύσκολο που απαιτεί καλή και αυστηρή δίαιατα και πολλές αεροβικές ασκήσεις. Όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να ξεκινήσεις. Όπως και να 'χει, σίγουρα θα είσαι σε καλύτερη κατάσταση από πριν. 

Ξεκινάμε λοιπόν: Ακολουθείς για αρχή το πλήρες πρόγραμμα που θα παρακολουθήσεις στο παρακάτω video clip. Το πρόγραμμα ασκήσεων που θα δεις είναι σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, που σημαίνει ότι όσο χρόνο θα χρειαστείς για να δεις το video, τόσο περίπου θα χρειαστείς για το πρόγραμμά σου. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες των ασκήσεων: Το ρυθμό, το πώς στηρίζεσαι στον καναπέ, πόσο ψηλά και χαμηλά φτάνεις τα πόδια κατά την εκτέλεση κ.λπ. Δέκα λεπτά προτού ξεκινήσει το ματς ή το αγαπημένο σου σήριαλ, μπες στο...γυμναστήριο!


http://www.youtube.com/watch?v=3fU_8kJeXeE&feature=player_embedded#!



ΠΗΓΗ MENS LOUNGE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου